Scroll Top
Over ONS

exclusive luxery bags

Da-Lise maakt design tassen die uniek, luxe en duurzaam zijn. Iedere tas is met zorg ontworpen en wordt handgemaakt in Nederland door oprichtster Lise van den Boomen.

Beautiful bags for beautiful women

Iedere Da-Lise tas is uniek, net als iedere vrouw. Allebei prachtig, gracieus en verfijnd op haar eigen manier. Wij vinden dat iedere vrouw prachtig is en zich dus mooi en geliefd moet voelen. Met onze tassen hopen we daaraan bij te dragen. Een cadeau voor jezelf of voor iemand die je lief hebt.
Hoe dan ook wordt je tas geleverd met een mini parfumflesje, waarin je je eigen parfum kunt pompen. Elke tas is voorzien van een vakje, speciaal gemaakt om dit flesje in op te bergen. Uiteraard wordt iedere bestelling luxueus voor je ingepakt.

Duurzaam

Al het leer en overige materialen komen van Europese leveranciers, waarvan bijna allemaal uit Italië. We kiezen onze materialen met veel zorg uit, want een tas van hoge kwaliteit gaat jarenlang mee. Dat is beter voor onze aarde dan een fast fashion item. Van alle designs hebben wij maar hooguit een paar tassen op voorraad. We maken dus alleen wat daadwerkelijk is besteld en gaan daarmee verspilling tegen. Alle tassen worden in Nederland, met de hand gemaakt. Wij maken dus geen gebruik van goedkope arbeid. Op onze social media zie en lees je meer over hoe wij te werk gaan.

DA-LISE geeft elke vrouw het gevoel geliefd, welkom en prachtig te zijn. ALLE TASSEN ZIJN HANDGEMAAKT IN EUROPA EN ONE OF A KIND.

OVER LISE

Da-Lise werd in 2019 opgericht door Lise van den Boomen uit Eindhoven. Creatief was ze altijd al en ondernemen zit in de familie!

“Ik ben opgeleid tot podotherapeut en werk nog steeds in een erg leuke praktijk. De laatste jaren droomde ik echter steeds vaker over het creëren van mijn eigen merk waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. Als kind al knutselde ik veel en één van mijn favoriete vakken was handenarbeid. Toch kwam pas later echt de ambitie om iets creatiefs te doen én om mijn eigen bedrijf te beginnen. Ik deed een vakopleiding leerbewerking en voerde gesprekken met allerlei mensen om inspiratie op te doen en te leren over zaken als bedrijfsvoering, marketing, design, inkopen, etc. Mijn vader is ondernemer en ik heb vrienden en familie die opgeleid zijn in vakken als communicatie, bedrijfskunde, etc. In 2019 werd Da-Lise – Italiaans voor ‘door Lise’ – geboren en begon ik met het online verkopen van handgemaakte leren tassen. Het is geweldig iedere dag bezig te zijn met iets dat ik zelf heb opgezet. Ik haal ontzettend veel voldoening uit alle aspecten van het ondernemerschap: het ontwerpen van een tas, het bedenken van fotoshoots voor nieuwe collecties, het creëren van content, het daadwerkelijk maken van tassen, het uitzoeken van leren en ja, zelfs het invoeren van mijn administratie. Een droom die werkelijkheid is geworden!”

VRAGEN OF OPMERKINGEN

Heb je vragen of opmerkingen over onze site of tassen? Neem dan contact met ons op via onze Contact pagina. Ook winkeliers die onze tassen willen opnemen in hun collectie kunnen ons contacteren.