Scroll Top
VERZENDEN EN RETOURNEREN

Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 14 dagen, maar uiterlijk binnen 30 dagen te verzenden. Dit is afhankelijk van de voorraad die wij hebben liggen. Mocht u uw bestelling eerder willen hebben, neem dan gerust contact op met info@da-lise.com. Wij zullen dan kijken wat we voor u kunnen doen.

NEDERLAND EN BELGIE

U heeft het recht uw bestelling, via de website, tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Da-Lise zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Da-Lise geretourneerd worden, inclusief het formulier voor herroeping, bijlage 1. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@da-lise.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangen van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument.

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
a.  producten en/of toebehoren die in gebruik zijn genomen door de consument
b.  die door Da-Lise tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument
c.  die duidelijk persoonlijk van aard zijn

1.1 Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.

Bij verwijdering van de door Da-Lise bevestigde label(s) wordt aangenomen dat het product in gebruik is genomen en vervallen de rechten zoals genoemd in artikel 3.

1.2 De consument is aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in lid 1.

GARANTIE

Ontvangt u een beschadigd product of gaat er binnen 6 maanden vanaf de besteldatum iets aan kapot? Dat is zeker niet de bedoeling! Neem dan contact met ons op via info@da-lise.com.

Graag ontvangen wij hierbij de volgende informatie:

  • een kopie van uw aankoopbewijs;
  • een omschrijving van het defect;
  • een duidelijke foto van het defect.

Hierna zal Da-Lise de schade beoordelen en u binnen 14 dagen (indien mogelijk) een passende oplossing bieden.

U heeft geen recht op garantie bij:

a. val-, stoot- en/of waterschade;
b. ‘normale’ slijtage aan de tas, waaronder begrepen verkleuring van het leder door toedoen van huidcontact en onder invloed van zonlicht;
c. schade toegebracht door de consument zelf;
d. schade ontstaan door verkeerd gebruik;
e. schade door onderhoud/reparatie die niet door Da-Lise is uitgevoerd.